Диспенсер

Цените са без 20% ДДС

ДИСПЕНСЕР от РР
ИзображениеКат. №Капацитет млШише млЦена в лева
ДИСПЕНСЕР от РР 1301001 25 250 6.00
1301002 25 500 6.50
1301003 25 1000 7.00
1301004 50 250 7.00
1301005 50 500 8.00
1301006 50 1000 9.00